Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti építmények

Vizesblokk a kertben

A kertben is szükségünk van vizesblokkra. Illemhely, tisztálkodási lehetőség, mind nélkülözhetetlen, főleg, ha nem családi ház kertjéről van szó.

Kerti zuhanyzó

Ezek a legegyszerűbbek is lehetnek, de kialakításukkor arra is gondoljunk, hogy nem csak mi fogjuk használni, hanem a vendégeink is igénybe fogják venni.

Ha fürdőszobára nem is, de egy kézmosási lehetőségre mindenképp szükség van. A toalettről nem is beszélve.

Nem feltétlen luxus körülményeket kell teremteni ezekhez a dolgokhoz, de az alapvető higiéniára mindenképp gondolnunk kell. És persze arra is, hogy nem mindenki veszi jónéven, ha egy "pottyantós" WC-re irányítjuk...

Ha rendelkezésre áll vezetékes víz vagy fúrott kút, könnyebben megoldhatjuk ezeket a dolgokat. Nélkülök azonban kicsit bonyolultabb a dolog, de nem lehetetlen.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek