Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti bútorok

Ülőgarnitúrák

Hol van már az az idő, amikor a kerti műanyag székek-asztalok uralták a kerteket! Először divatba jöttek a rattan garnitúrák, melyek - kétségtelen - nagyon szépek.

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

Majd a fából készült ülőbútorok vették át a terepet.

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

Manapság valamit is magára adó a kertjébe drágább ülőgarnitúrát tesz ki, mint az átlagember a féltve őrzött nappalijába...

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

Ráadásul ezek a garnitúrák nem is csak a fedett terasz alá kerülnek, hanem a szabad ég alá. Abban biztos vagyok, hogy nem áll készenlétben 4-5 ember, hogyha elered az eső, akkor gyorsan becűgöljék valahova... Valószínű, hogy időjárás-állók. Vízhatlan lehet a párna, a faváz pedig jóféle teakfából készülhet - nem olcsón.

De akinek van rá pénze, válogasson közülük. Kétségtelen, egyik szebb, mint a másik, és biztos nagyon kényelmes és hangulatos lehet az ilyeneken való ücsörgés.

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

Akinek kevésbé vastag a pénztárcája, de mégis szeretne hasonló ülőgarnitúrát a kertjébe, saját kezűleg is elkészítheti.

Egy-két ötlet:

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

Akár raklapokból is készíthető hasonló jellegű ülőgarnitúra:

Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra Kerti ülőgarnitúra

További ötleteket talál a Bútorok raklapból menüpontnál.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek