Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Műtárgyak a kertben

Újrahasznosítás

Házunk táján, kertünkben képződött szemetet legjobb, ha újrahasznosítjuk.

PET palack újrahasznosítása Komposztáló

A szerves hulladék komposztálással, talajtakaróként való felhasználással egy-kettőre eltűnik és még hasznot is hajt, de az "örökéletű" darabok, a pillepalack, műanyag zacskók és társaik bizony hamar fel tudnak szaporodni. Ekkor jön a kérdés: mit csináljunk vele?

Bármit, amire szükségünk van!

Ezekből mindenfélét lehet készíteni. Néhány ötlet, kedvcsinálóként:

PET palack újrahasznosítása PET palack újrahasznosítása PET palack újrahasznosítása PET palack újrahasznosítása

Legötletesebb, hogy szemetes készül a szemétből.

PET palack újrahasznosítása

A kupakok se kerüljenek a szemétbe. A türelmesebbek mozaikképet is összeállíthatnak belőle.

Kép pillepalack kupakból

 

Az elkopott autógumi is újrahasznosítható. Az unalomig ismert virágtartó helyett készítsünk belőle kerti díszeket, állatokat.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek