Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti építmények

Teraszok

A terasz lapos, nyílt, kikövezett vagy padlózott terület a ház közelében, ahonnan gyepre vagy kertre lehet látni. Csatlakozhat közvetlen a házhoz, de akár távolabb is kialakítható.

Terasz Terasz

A terasz fölé pergolát is készíthetünk.

Készülhet tetővel vagy anélkül, mindkettőnek meg vannak az előnyei és hátrányai is.

A tető nélüli változatnál élvezhetjük a tavaszi nap melegét, a bárányfelhős vagy csillagos ég látványát, de az esőt is.

Terasz

A tetővel ellátottak bármilyen időjárás esetén használhatók, nem kell bemenekülni a házba egy futó zápor alkalmával, de lebarnulni nem fogunk alatta.

Terasz Terasz

A két megoldást kombinálhatjuk is. Egy része fedetlen marad, csak a pergola nyújt árnyékot, a másik része fölé viszont tető kerül.

Terasz Terasz Terasz Terasz

 

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek