Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Egyéb asztali játékok

Rök

Rök egy kis svéd egyházközség, amely egy hatalmas, ősi rúnajelekkel díszített sziklát őriz. A rúnák évezredeken át ezoterikus hatalommal bírtak, uralmat és jövőbe látást ígérve azoknak, akik le tudják fordítani őket.

Rök Rök

A Rök egyben hangulatos, megfigyelőkészséget fejlesztő, gyors reakciót igénylő társasjáték is.

A játékhoz 1 zsák és 49 rúna szükséges. A 49 rúnából 1 a Sors rúnája (világos kő, egy ponttal jelölve) és 48 rúna 3 színben, mindegyik kőbe egy rúnajel vésve (színenként 8 rúnapárral)

Rök Rök

A játékosok a rúnajelekkel vésett, egyedi kavicsokat az asztal közepére dobják, és igyekeznek villámgyorsan minél több összeillő párt begyűjteni közülük.

Még fontosabb, hogy az ellenfelünk különleges kövének párját megtaláljuk, mert ha ez sikerül, az ugyanilyen színű, már begyűjtött köveit megkaparinthatjuk. A győztes az, aki a játék végéig a legtöbb követ gyűjti össze.

A játékhoz magunk is megfesthetjük a köveket, de készíthetjük kavicsok helyett fakorongokból is.

Rök Rök

 

A teljes játékszabály ide kattintva olvasható.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek