Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti parti

Programok

Kerti partijainkon nem elég az evés-ivás - a vendégeket szórakoztatni is kell. Nemcsak a gyerekek igénylik a különböző játékokat, programokat. Ha nem akarjuk, hogy unalomba fulladjon partink, valamilyen programmal dobjuk fel a hangulatot.

Gazdagék fellépő művészeket is hívhatnak, pl. illuzionistát, humoristát, gyereknek bohócokat. Kevesebb anyagiakkal rendelkezők pedig – magad uram, ha szolgád nincs – saját maguk szórakoztassák a vendégeiket.

Gyerekeknek bemutathatunk bábprodukciót, vagy levetíthetjük filmen, dián kedvenc meséiket.

Kerti parti Kerti parti

Kedvenc játékuk, vagy a partira készült stílszerű játékok felállításával is remek szórakozást biztosíthatunk számukra.

Kerti parti játék

Felnőtteknek filmvetítést tarthatunk. Sőt, mozi estet rendezhetünk, a lassan teljesen megszűnő kertmozik hangulatát idézve. Rengeteg jó film közül válogathatunk, ezért a tavalyi családi nyaralásunkról készült 4 órás film- vagy diavetítést mellőzzük…

Kerti parti Kerti parti

A legjobb program, ha bevonjuk a szórakoztatásba magukat a résztvevőket.

Társasjátékok, ügyességi játékok, vetélkedők, sportok – mindenkinek kedve szerint. Ilyenkor előkerülhetnek az italozásra buzdító játékok is, mint pl. a sörpong, a részeges jenga.

Kerti parti Kerti parti játék

Rendezhetünk versenyeket is. Főzőverseny (legalább nem nekünk kell megfőzni…), virsli- vagy bármi mást evő verseny, origami- és léggömbhajtogató, rajzverseny, sminkverseny, ügyességi versenyek, stb. Vagy házi "Ki mit tud" (manapság X faktor) versenyeket.

Ha pedig zenés partit rendezünk, sor kerülhet a karaoke-ra vagy egy amatőr táncversenyre is.

Bármelyiket is választjuk, a programok összeállítása során ügyeljünk rá, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Ha nem is tud a játékokban részt venni, de legalább, mint néző jól szórakozzon.

 

A különböző szórakoztató programokról a Szórakozás témakörnél is olvashat.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek