Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti építmények

Kerti piáldák

Nevével ellenttétben, nem az iszákosok kedvéért jött létre ez az oldal, hiszen a különböző típusú kerti bárokban nemcsak szeszt, hanem alkoholmentes italokat is felszolgálhatunk vendégeinknek.

Tiki ital Tiki ital

Más kérdés, hogy nemigen azt fognak kérni egy kerti parti alkalmával... De a gyerekekre (és a gépkocsival érkezőkre) is gondolva, mindenképpen tartsunk készleten a szeszmentes italokból többfélét is.

A gyerekzsúrokra hangulatosan feldíszített asztalokon kínáljuk a különböző üdítőitalokat. Ha tehetjük, ne a bolti agyoncukrozott - mesterséges anyagokkal telenyomottat vegyük, adjunk inkább házi készítésű, egészségesebb, és sokkal finomabb szörpöket. (Ehhez ötleteket az Italok a kertből témakörnél talál.)

A felnőtteknek szánt kerti ivóhelyek lehetnek nagyon egyszerűek, mint pl. egy falra szerelt bárpolc, vagy egy könnyen gurítható zsúrkocsi, de nagyobb befogadóképességű bárt is építhetünk, ha nagy a szokásos vendégsereg. Akár luxuskiadásban is.

Konyha bárpulttal Kerti bár Kerti bár Medence bár

A kerti bárt kiegészíthetjük sütögetőhellyel is. Vagy fordítva, a sütögetőhelyet egészítjük ki bárpulttal. Attól függően, melyik számunkra a fontosabb.

Konyha bárpulttal Konyha bárpulttal

Sörkedvelőknek kerti sörözőt, szőlősgazdáknak kerti borozót célszerű készíteniük.

A leghangulatosabb kerti bár a Tiki bár, amely egzotikus megjelenésével kertünk egyik kiemelkedő hangulati eleme lehet, s ahol finomabbnál finomabb koktélokat kínálhatunk.

Kerti bár Kerti bár Kerti bár Kerti bár

 

A baloldali menüpontok alapján lehet válogatni, ki hol és milyen körülmények között akar lerészegedni...

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek