Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti parti

Parti kellékek

Ha eldöntöttük, hogy milyen apropóból rendezünk kerti partit, meg van a dekoráció ötlete, nekiláthatunk a szükséges kellékek beszerzéséhez. Van bőven, amiről gondoskodnunk kell.

Ha semmink sincs a partihoz, számoljunk rá, hogy egy vagyonba fog kerülni... Asztalok, székek, sátrak, napernyők, világítás, grillsütő - az enni- és innivalóról nem is beszélve.

Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti Kerti parti

 

Néhány ötlet az aloldalakon, hogy miként oldjuk meg ezeket, ha nem akarunk sokat költeni egy kerti mulatságra.

Az igazán jól sikerült partikon úgysem az a lényeg, hogy a legdrágább dolgokkal kápráztassuk el vendégeinket, hanem hogy kellemes légkörben töltsünk el együtt néhány órát a szabadban.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek