Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag

Kapcsolódó linkek:

www.textilfarm.hu

Kerti bútorok

Textíliák a kertben

Akárcsak a lakást, a kerti bútorokat is feldobják a különböző textíliák.

Párnák Párnák Párnák Párnák

Az ülőpárnák, díszpárnák nemcsak hangulatossá teszik az ülősarkot, pihenőhelyet, hanem gondoskodnak kényelmünkről is.

Párnák Párnák Párnák Párnák Párnák Párnák

A függönyök védenek az időjárás hatásai ellen, ugyanakkor egy kellemes, rejtett zugot hoznak létre.

Függöny a kertben Függöny a kertben Függöny a kertben Függöny a kertben

Nemcsak párnákat, függönyöket, de szőnyeget is tehetünk teraszunkra. Hogy célszerű, abban kételkedem, de jól mutat, az biztos.

Szőnyeg a kertben Szőnyeg a kertben Szőnyeg a kertben Szőnyeg a kertben

Ha többféle textíliát használunk, ügyeljünk közöttük az összhangra. A függönyök harmonizáljanak a párnákkal, az ülőpárnák a díszpárnákkal, stb.

Függöny a kertben Függöny a kertben Textíliák a kertben Textíliák a kertben Függöny a kertben Függöny a kertben

 

Ha túl sok textíliánk, párnánk van, gondoskodjunk tárolóhelyről is számukra az ülőhely közelében. Ha mindig a házból kell kihurcolni, előbb-utóbb nyűg lesz számunkra, és inkább ki se visszük őket.

Párnatartó Párnatartó
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek