Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag

Wet deck pancsoló terve

A pancsoló elkészítéséhez a következő az elképzelésem, nagyon vázlatosan:

A nagy medence köré, a szkimmer falától az ülőmedencéig 20 cm mélységben, kb. 2 m szélességben, 3-4 méter hosszan kitermeljük a földet. Ez lesz a sekély rész.

Homokot teszünk az aljára, majd jöhet rögtön a fólia bele. Az oldalfallal nem foglalkozom, a nagyon kötött talajunk - ha szépen van ásva - megtartja saját magát, nem omlik be. A fólia szélét térkövekkel takarom be. Valahogy úgy, mint az alábbi képnél, csak ők nagyon szép faburkolatot tettek a szélére.

Sekély medence

Aztán már jöhet is bele a napágy, majd én...

Sekély medencerész

Hogy mi sül ki az ötletemből, fogalmam sincs. De kipróbálom, és ha sikeres lesz, bemutatom itt az oldalon. Ha nem lesz jó, akkor is, mint elrettentő példát.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek