Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag

Wet deck pancsolók

Pancsolók alatt én nem a pici gyerekek számára készített apró kis medencéket értem, hanem a felnőtt, nagy medencék melletti sekélyebb részt, a "wet deck"-et, ami semmire sem jó, csak napozásra.

Sekély medencerész Sekély medence

Odahelyez az ember egy nyugágyat, karosszéket, beletöttyen, aztán csak sütteti magát, hogy szép aranybarnára égjen a bőre. Vizen, víz mellett gyorsabb a barnulás, és hűsítőbb is ott feküdni, mint a szárazon.

Ráadásul nagyon kellemes dolog, ha a medence vizén feküdve, lábat-kezet időnként a vízbe lógatva iszogat az ember. Na persze, nem muszáj alkoholt, valami finom frissítő is megteszi.

Sekély medence Sekély medence Sekély medence Sekély medence

Az se baj, ha kicsit mélyebb a víz. Akkor derékig ücsörög az ember a kellemesen hűsítő vízben.

Sekély medence Sekély medence

Ezek a megoldások nálam szóba se jöhetnek. Nem mintha nem tetszenének, de ennyire nem vagyunk jól eleresztve. Én olcsóbb megoldást szeretnék.

Kezdetleges tervemet itt nézheti meg.

A medencébe elhelyezett napozóágyak nyilvánvalóan vízhatlanok. Legszebbek a fehér színűek, de jól mutat a kék is.

Napágy a medencében Napágy a medencében Napágy a medencében Napágy a medencében

Nyilván, ha nem ér a vízbe, tehetünk rá ülőpárnát, vagy legalább egy fejpárnát.

Napágy a medencében Napágy a medencében

Van ám luxus...

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek