Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Medencék

Medence lépcsők

A medencébe vezető lépcső kialakítása igényeinken túl a medence alakjától is függ.

Íves medencevonalnál az íves lépcsők a szebbek, míg szögletes medencéknél az egyenes vonalúak.

Lépcső

Ezek a készen kapható műanyag lépcsők - nem mondom, hogy túl esztétikusak - de legalább használhatók. Egyszerű a behelyezésük, még fóliás medencékbe is.

Lépcső Lépcső

Ez a medencéhez épített külső lépcső nemcsak kényelmes, de a beépített lábmosó különösen hasznos. Sőt, még a tusolót is elég közelé helyezték el a medencéhez. Kár, hogy nincs kapaszkodó kialakítva a lépcső mellett.

Lépcső
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek