Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Medencék

Medence kiegészítők

A medence önmagában nem elég, még néhány kiegészítő is szükséges hozzá a technikai felszerelésen és a vízen kívül.

Legfontosabb medencekiegészítő számomra nem a vízforgató, a szkimmer, vagy hasonlók, hanem a létra, vagy lépcső.

Mert hiába gyönyörű tiszta a víz, ha nem tudok belemenni. Az pedig létra nélkül nem megy. Jó, hogy bele is lehet csusszanni a medencébe a partról, de ez visszafele már nem megy, valahogy mindenképpen ki kell jönni.

Épített medencéknél kevésbé gond a létra felszerelése, de az egyszerű, olcsó felfújható vagy merevfalú medencékbe már gond a bejutás. A medencéhez adott létrák nemigen alkalmasak semmire sem. Keskenyek, gyengék, inognak, és nincs meg az ember biztonságérzete, ha rájuk lép.

Létra Létra

A lépcsők jobb megoldások, de kialakításuk nehezebb, és költségesebbek.

Lépcső Lépcső

További lépcsőmegoldásokat talál a Medence lépcsők oldalon.

 

A másik megoldás, hogy nem létrán, hanem csúszdával megy az ember a vízbe. Bár a kijövetel ekkor is problémás...

Csúszda Csúszda

További képeket a Csúszdák oldalon nézegethet.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek