Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Sport

Létragolf

A létragolf nem annyira extrém, inkább egy szórakoztató ügyességi sportjáték.

A játékosoknak négy és fél méteres távolságból egy faállványra kell feldobniuk a labdákat. A játékmenet leginkább a patkódobásra vagy a bocsára hasonlít.

Létragolf Létragolf

Könnyűnek tűnhet, de valójában nem az. A labda tulajdonképpen nem egy, hanem két golyó, összekötve zsinórral,. Így nem is olyan egyszerű pontosan dobni, hogy fel is akadjon az állványra. Ha mégis sikerül, az pontot ér. A legfelső rúd 3, a középső 2, a legalsó 1 ponttal növeli a játékos eredményét.

Létragolf Létragolf

Az győz, aki hamarabb szerez 21 pontot.

Hogy valóban sportról van szó bizonyítja, hogy bajnokságot is rendeznek belőle.

A játékról a Ladder golf oldalán többet lehet megtudni.

 

Az állványzatot egyszerűen elkészíthetjük, nemcsak műanyagból, hanem fából. Az ráadásul sokkal szebb is.

Létragolf Létragolf

Akár "dupla" kivitelben is:

Létragolf
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek