Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti bútorok

Kiegészítő bútorok

A kertben, illetve a teraszon főleg szükségünk lehet a különböző kiegészítő kisbútorokra. Asztalkák, polcok, zsúrkocsik, lábzsámolyok, stb. mind-mind fontos kelléke a terasz berendezésének.

A kisasztalkák, zsúrkocsik állnak az első helyen a kerti kisbútorok között. Ezekre elő lehet készíteni a kerti parti kellékeit, rágcsálnivalókat, italokat, poharakat helyezhetünk ki, letehetjük az épp olvasott könyvet, stb.

A hűtők sem elhanyagolhatók, főleg a tikkasztó nyári melegekben. Kitehetjük persze - ha nem is a fridzsidert - a hűtőtáskát is, de sokkal szebb és praktikusabb (mivel tovább tartja a hideget) a hűtőláda.

Hűtőláda Hűtőláda

A hűtővel egybeépített asztal remek találmány. Nem kell mindig a konyhába rohangálni az újabb sörért, ha nem akarjuk melegen inni. Csak kivesszük az asztalból, és már hörpölhetjük a jéghideg nedüt. Hogy jeget honnan veszünk hozzá, az még számomra talány...

Kerti bútor Kerti bútor Kerti bútor Kerti bútor

Az asztal elkészítésének leírása ezen az oldalon olvasható.

 

A hűtést nem igénylő italokat jópofa fali bárszekrényben, bár polcokon tarthatjuk. Ezek akár raklapból is készülhetnek.

Bár polc Bár polc Bár polc Bár polc
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek