Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Szórakozás a kertben

Házi kertmozi

Saját kis kültéri mozit is kialakíthatunk egy kis ügyességgel. Mert miért is ne nosztalgiázhatnánk egy kicsit egy rendhagyó kerti parti keretében, baráti vagy családi körben a saját kertmozinkban?

Kerti mozi Házi kertmozi

Erre többféle mód is kínálkozik. Aki nem akar vacakolni, csak a friss levegőn szeretne megvacsorázni és közben nézni az esti filmet, nem kell mást tennie, mint kitenni egy kistévét. Persze hosszabbítóval és kábellel együtt.

Az igényesebb képminőségért és mozihangulatért beszerezhetünk egy projektort és egy vetítővásznat is. Vászon helyett megteszi egy fehér házfal vagy egy kifeszített vászonlepedő is.

Házi kertmozi Kerti mozi Házi kertmozi Kerti mozi

De akár nézegethetjük a gépre mentett fényképeinket is, vagy a gyerekek diavetítőjét is kivihetjük.

A kényelemről párnák, pokrócok, nyugágyak gondoskodnak.

Házi kertmozi Házi kertmozi Házi kertmozi Kerti mozi

Kialakíthatunk nézőteret is, megmaradt raklapokból a szabadban is:

Kerti mozi Kerti mozi

Gyerekeknek az ülőhely kartondoboz is lehet, ezzel mintegy autósmozit imitálva:

Házi kertmozi

 

Aztán már csak hűtött italok, pattogatott kukorica (kitelepíthetjük a mikrót is a kertbe) és egy jó film kell a moziélményhez.

Házi kertmozi Házi kertmozi

Indulhat a vetítés!

A moziélményt összeköthetjük egy kerti partival is. Erről bővebben a Kerti partik témakörnél olvashat.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek