Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kapcsolat

Kapcsolat

Nagyon sokan keresnek meg azzal, hogy ezt és azt mennyiért és hol tudják megvenni tőlünk. Ezért szeretném a félreértéseket elkerülni: mi nem gyártunk, nem árulunk semmit - csak saját magunknak készítjük el a honlapon szereplő dolgok egynémelyikét. Nem állunk kapcsolatban a gyártó, forgalmazó cégekkel - így nem tudok segíteni a beszerzési lehetőségekben.

A weblapon csak ötleteket kívánok adni a kert kialakításával, berendezésével kapcsolatban, mint ahogy azt a címe is jelzi.

De ha bármilyen más kérdése lenne a honlappal, az általunk megvalósított ötletekkel vagy a saját készítésű kerti műtárgyakkal kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésére.

Kérem, írjon erre az email-címre, és ígérem, hamarosan válaszolok.

 

És ha szeretné, akár személyesen is megnézheti az általunk elkészített „remekműveket”.

Mint a bevezetőben írtam, a honlap apropóját saját kertünk kialakítása adta.

Ez a valamikori szántóföldből lett hétvégi kert 25 év alatt lassan szabadidőparkká nőtte/növi ki magát 2 hektáros területével, ahol szívesen látunk vendégeket is. Akár hosszabb időre, akár csak egy napra, vagy pár órára is.

Vendégházunk, a "Vörös Kakas Vendégház és borpince" a szálláson kívül tökéletes kikapcsolódást nyújt felnőttnek-gyereknek egyaránt.

Itt megállhat a mindennapok rohanásában, elfeledheti a hétköznapok taposómalmát, elmenekülhet a fürkésző tekintetek elől. Senkitől sem zavartatva pihenhet, szórakozhat, mulathat párjával, családjával vagy baráti körével. Szívesen látjuk!

Választhatja a tökéletes nyugalmat, az elvonulást, a csendet, élvezheti a madárfüttyös reggeleket, a harmatos fű illatát, a friss, fáról szedett gyümölcsök zamatát.

Vagy épp ellenkezőleg: mulatozhat, "duhajkodhat" akár kivilágos virradatig a hatalmas, fedett teraszon, vagy méginkább a gyertyafényes, exluzív borpincénkben. Itt aztán igazán hangulatos a borozgatás, az eszem-iszom, dínom-dánom. Főleg, ha még muzsikaszó is társul hozzá.

A választás csak Önön múlik!

A kikapcsolódás céljától (pihenés – mulatozás) függően nézze meg kertünket is bemutató, a Vörös Kakas Vendégház és Borpince 2 honlapjának valamelyikét, hogy több információt szerezzen az itteni lehetőségekről.

Pihenés:

www.falusipihenes.hu

Mulatozás:

www.mulatás.hu

De a legjobb, ha mindkettőt áttanulmányozza, biztosan talál kedvére valót programjaink között.

Reméljük, személyesen is vendégül láthatjuk!

Buri-Szakács Zsuzsanna

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek