Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Egyéb asztali játékok

Egyéb asztali játékok

A különböző asztali játékok nagyszerű szórakozást nyújtanak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezek általában logikai játékok, de megtalálhatók közöttük az ügyességi játékok is.

Dominó Jenga

Az egyéb asztali játékoknál ismertetem az olyan játékokat, mint pl. a jenga, vagy a dominó, a rök, amelyek asztalon játszhatók és viszonylag kevés mozgást igényelnek. Kivéve persze az óriás-változatukat...

Ebben a témakörnél ezek megvalósításához szeretnék ötleteket adni. A baloldali menüből választhatja ki az Önt érdeklő játékokat.

Dominó Marokkó

 

Az asztali játékok egy része valóban "asztali" játék, amikor is a játékhoz egy speciális asztalt kell kialakítani. Pl. a Csúszókorong, a Picard, vagy a biliárd. Ezeket az Asztali játékok témakörnél találja.

Másik része az asztali játékoknak a táblajátékok. Ezek közös jellemzője, hogy a játékot valamilyen asztalra helyezett táblán kell játszani. Ezek nemcsak "asztali" méretben készülhetnek, hanem sokkal nagyobb, óriás kivitelben is. Így a játékok mutatós kerti díszek is lehetnek. Ezekete a Táblajátékok témakörnél nézheti meg.

A honlapon még további játékok találhatók a következő témaköröknél:

 

A különböző kártyajátékok is az egyéb asztali játékokhoz tartoznának, de mivel általában szerencsjátékok, (persze, tudás és kombinatív készség is kell hozzá) és túl nagy falat lenne, így azokkal a honlap kertetein belül nem kívánok foglalkozni.

Kártya asztal Kártya asztal
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek