Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Műtárgyak a kertben

Házunk tartozékai

Nem kimondottan a kerthez kötődnek az itt szerepeltetett tárgyak, de ha kertünk van, akkor valószínű, hogy annak címe is. Még ha csak helyrajzi szám is.

Ha nem akarjuk, hogy vendégeink össze-vissza keresgessenek bennünket, tegyük ki az utcanevet és a házszámtáblát. Vagy legalább a nevünket.

Utcanév jelző tábla

Egy postaláda sem árt.

Ha nem is hoz számunkra semmit a postás, de jó szolgálatot tehet, ha üzenetet akarnak nekünk hagyni - lesz hova bedobni a cédulát.

Postaláda
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek