Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti parti

Gyerek zsúrok

A gyerekzsúrokat is rendezhetjük tematika szerint. Kalóz partik, Pán péter partik, jurassic-park partik, katica partik, balerina partik, mese partik - mind-mind számításba jöhetnek.

Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr

Ha a zsúron vegyesen vannak a fiúk-lányok, jól válasszuk meg a témát. Csak olyat, ami mindkét nem számára élvezetes.

Gyerekzsúr Gyerekzsúr

 

A harapnivalóknak állítsunk fel külön asztalt, melynek dekorációja igazodjon a parti témájához. És ne felejtkezzünk meg a jókívánság feliratról sem!

Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr

 

Gondoljunk a különböző kerti játékokra is, amelyek kellemes időtöltésül szolgálnak az apróságok számára.

Gyerekzsúr Gyerekzsúr

 

Az ételek a gyerekek igényinek megfelelőek legyenek, de egy kicsit mások, mint a megszokott hétköznapokon. Legalább a formájukban, tálalásukban.

Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr Gyerekzsúr
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek