Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Sport

Gyepdarts

A gyepdarts célbadobós játék, amelynél egy rendkívül erős, hegyes nyíllal próbálnak a földön elhelyezett karikába beletalálni.

Rendkívül veszélyes játék!

Ha a nyíl képes a földbe fúródni, az emberi izomzatba is úgy belemegy, mint a vajba. Számos sérülés, megvakulás, sőt, kómába esés, haláleset is előfordult már a játék során. Nem véletlen, hogy betiltották.

Mi se játszunk vele! A legnagyobb óvatosság mellett is előfordulnak a súlyos balesetek!

Inkább csak elrettentő példának teszek be róla képet.

Ne játsszuk ezt a játékot!

Gyepdarts Gyepdarts Gyepdarts Gyepdarts
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek