Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Tűzrakó helyek

Grillsütők, grillezők

A grillezett húsok rendkívül finomak. Más az ízük, zamatuk, mint a tűzhelyen vagy sütőben sülteknek, hiszen egy kis természetes füst is hozzájárul az ízhatáshoz. Persze, a zöldség se rossz grillen elkészítve.

Grill Grill

 

Ha van egy kis helyünk, grillsütőt mindenképpen készítsünk a kertünkbe. Kihagyhatatlan a grillezett étel, és bármilyen kerti partit feldob a hangulatával.

A legegyszerűbben át a luxus grillsütőig bármelyik helyet kaphat, ízlésünk és pénztárcánk függvényében:

Grillsütő

Egyszerű, betonból házilag készült grillsütő:

Grillsütő Grillsütő Grillsütő

 

És néhány különleges, "pihent agy" szülte grillsütő:

Grillsütő Grillsütő Grillsütő Grillsütő Grillsütő Grillsütő

 

A grillezés fortélyait a Grillezés oldalon sajátíthatja el.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek