Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag

Forró fürdők

A forró fürdők rendkívül jó hatással vannak az emberi szervezetre, és kellemes közérzetet biztosítanak. Ellazítanak egy nehéz, fárasztó nap után, felfrissítenek, lazítanak, oldják a feszültséget. Szinte újjászületik az ember egy meleg fürdő után.

Dutchtub Forró fürdő

A forró ülőfürdő csökkenti az izomzat, a belek izomzatának görcseit. Hőmérséklete akár 42 °C is lehet, a fürdő használatának teljes időtartama 5-10 perc. Az ülőfürdőt követően nem kell megtörülközni, nedvesen fürdőköpenybe burkoljuk magunkat és az ágyban egy órán át pihenünk, gőzöljük a testünket.

Persze nem mindenkinek ajánlott, a szívbetegek mindenképpen tartózkodjanak tőle!

Dutchtub Dutchtub Olcsó fürdő Dutchtub

A forró fürdőhöz a kádak többféle típusú kialakításban léteznek. Legismertebb közülük a pezsgőfürdő, amit jacuzzi néven is emlegetnek, bár a kettő nem ugyanaz: a jacuzzi egy márkanév, amit lassan az össze gyártmányú pezsgőfürdőre használnak. Kb. ugyanúgy, mint hogy a láncfűrészt Stihl-nek mondják, vagy a sarokcsiszolót flexnek nevezik.

Jacuzzi Jacuzzi

 

A fából készült fűthető dézsafürdő élettani szempontból a hagyományos szauna és a melegfürdőterápia jótékony hatását ötvözi.

Dézsafürdő Dézsafürdő

 

Nagyon ötletes megoldás a holland tervező által megálmodott fatüzelésű Dutchtub.

Dutchtub Dutchtub

Egyik szerkentyű szebb és kellemesebb, mint a másik, de az ára valamennyinek elég borsos, több 100 ezer forintnál kezdődnek.

De vannak olcsóbb megoldások is, ha valaki forró fürdőre vágyik...

Olcsó forró fürdő Olcsó forró fürdő Olcsó forró fürdő Olcsó forró fürdő Olcsó forró fürdő Olcsó fürdő
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek