Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti bútorok

Épített bútorok

Akinek nincs kedve a kerti bútorokat ide-oda rakosgatni vagy ki-be hurcolni, építsen bútort.

Kő ülőke Kő ülőke

Ezeket nem kell félteni a tolvajoktól (főleg, ha téglából falazzuk fel), nem kell nekik tárolót építeni, mindig "kéznél" vannak - viszont az időjárás elleni védelmükről gondoskodni kell.

Felfalazhatjuk téglából, kőből, de önthetjük betonból is, vagy akár megépíthetjük vályogból, földzsákokból is ezeket a bútorokat. Az ülőfelületeket fával burkolhatjuk, vagy hagyhatjuk úgy, ahogy megteremtettük és csak néhány párnával tesszük kényelmesebbé őket.

Épített kerti bútorainkat süllyesztve is elhelyezhetjük. Érdekes megoldás, mutatós, de nagy rálátásunk a kertre nem lesz innen. Inkább csak békaperspektívából csodálhatjuk a körülöttünk levő tájat.

Süllyesztett ülőhely Süllyesztett ülőhely Süllyesztett ülőhely Süllyesztett ülőhely
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek