Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag

Egyéb forróságok

Házilag is készíthetünk forró fürdőt. Akár egy fürdőkádban, kint a szabadban. Nincs másra szükség, mint egy fürdőalkalmatosságra és valamilyen tüzelőberendezésre, amely a melegvizet előállítja.

Forró fürdő házilag Forró fürdő házilag Forró fürdő házilag Forró fürdő házilag

A végeredmény messze nem lesz olyan szép, mintha dézsakádat telepítettünk volna, de a fürdés élménye kárpótol bennünket. És a házilag kialakított fürdőnek is meg van a maga varázsa.

Forró fürdő

 

Ez inkább hajlétktalan fürdőnek néz ki, de az ötlet nem rossz. Igényesebb kivitelezéssel hangulatos színfoltja lehet a kertünk egyik szegletének, gyakorlati hasznán kívül.

Forró fürdő házilag Forró fürdő házilag

 

A Dutchtub-hoz hasonló forró fürdőt is készíthetünk. Ha sikerül valamilyen vastagfalú tartályra szert tenni, házilag is elkészíthető ez a jópofa forró fürdő. Nem túl bonyolult.

Dutchtub Dutchtub

Ha nem túl szép a tartály, kívülről be is fedhetjük, akár fával, akár valamilyen számunkra szimpatikus burkolóval.

Dutchtub Dutchtub Dutchtub
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek