Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti parti

Dekorációk

Ha tematikus partikat rendezünk, egyszerűbb a dolgunk a dekorációval. Csak meg kell néznünk az adott ország kultúráját, nemzeti sajátosságait, és már adott is a dekoráció ötlete.

Egyszerű parti esetében egyrészt nehezebb a dolgunk, mert többet kell töprengenünk a díszítőelemek kiválasztásán, másrészt könnyebb is, mivel nincs megkötve a kezünk a stílus miatt, és felhasználhatjuk az előző évről megmaradt dekorációs elemeket.

Kerti parti dekoráció Kerti parti dekoráció

 

A dekorációval kapcsolatban a legfontosabb, hogy hangulatos legyen. De ugyanakkor illeszkedjen a parti jellegéhez, stílusához, a terítékhez, stb.

Kerti parti dekoráció Kerti parti dekoráció

 

A színvilág meghatározásánál ügyeljünk arra, hogy az az alkalomhoz illő legyen. Készíthetünk visszafogottabb, vagy harsányabb színekből álló díszítést is. Esküvőkre csak 1-2 színből állítsuk össze a dekorációt. Születésnapi parti esetén több, egymással harmonizáló színeket is használhatunk. Egzotikus partinál pedig minél több színt alkalmazunk, annál jobb.

Girlandok, élő és művirágok, zászlócskák, léggömbök, lampionok, apróbb csecsebecsék közül válogathatunk ízlésünk szerint.

Lampion Kerti parti Kerti parti dekoráció Kerti parti dekoráció

 

Kisméretű képeket, kompozíciókat is felakaszthatunk dekoráció gyanánt.

Kerti parti dekoráció Kerti parti dekoráció Kerti parti Kerti parti

 

A kertben elhelyezett kerti zászlók kimondottan jól jönnek egy parti dején. Ha eddig nem tettünk volna ki, itt az ideje!

Kerti parti Kerti parti

 

A szép dekoráció fontos a jó hangulat megteremtéséhez. Ne sajnáljuk rááldozni az időt!

.
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek