Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Népi ügyességi játékok

Bubuc

A Bubuc egyensúlyozó ügyességi játék, 2 játékos számára.

Akár lovagi tornaként is megfelel. Egy hídon egyensúlyozva harcolnak a lovagok egy rúddal, melynek 2 végére puha szalmazsákot kötöttek.

Az győz, aki tovább fennmarad a hídon.

Bubuc Bubuc

A játékosoknak egy hosszú rúd segítségével kell kimozdítaniuk a másikat a helyéről. Ez lehet farönk, palló, de fontos, hogy ne legyen túl magas, mert az balesetveszélyes!

A rúd mindkét végén a zsák puha, de azért elég nagyokat lehet vele ütni.

Bubuc Bubuc
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek