Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti bútorok

Betonból épített bútorok

Betonból viszonylag egyszerűen és olcsón falazhatjuk fel bútorainkat. Bármilyen formát kialakíthatunk belőle, akár szögletes, akár íves felületeket.

Épített bútorok Épített bútorok

Néhány jól megválasztott párnával nagyszerűen feldobhatók ezek a bútorok.

Épített bútorok Épített bútorok Épített bútorok Épített bútorok

 

Beton bútorainkat hagyhatjuk natúr színben is, ha azt szeretnénk, hogy szinte beleolvadjon a környezetébe.

Épített bútorok Épített bútorok

De sokkal hangulatosabb, ha vidám szinekre festjük őket. A kiválasztott szín harmonizáljon kertünk-házunk színeivel és vegyük figyelembe a bútor funkcióját. is. Ha pihenni szeretnénk benne, kerüljük a nyugtalanító színeket, ha viszont kerti parti színhelye, akkor az álmosító színeket felejtsük el.

Épített bútorok Épített bútorok

Csempe mozaikkal is burkolhatjuk. Mediterrán típusú kertben különösen jól mutatnak az ilyen burkolatok.

Épített bútorok Mozaik pad

A mozaikkal történő burkolásról többet is megtudhat, ide kattintva.

A betonból készített ülőkéket kombinálhatjuk virágtartóval is.

Épített bútorok Épített bútorok

 

Nem csak a közönséges beton, hanem az ún. tőzegbeton, vagy más néven hypertufa is alkalmas kerti bútor készítéséhez. Ráadásul sokkal olcsóbb is.

Épített bútorok Épített bútorok Épített bútorok
Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek