Kert kialakítása Épületek Kerti építmények Tárolók Műtárgyak Burkolatok Tűzrakó helyek Kerti világítás Kerti bútorok Kerti díszek Szobrok Víz a kertben Úszómedencék Fürdőtavak Patakok Dísztavak Tavi díszhalak Kétéltűek, hüllők Madarak Énekes madarak Vadon élő állatok Háziállatok Díszállatok Házi kedvencek Méhek a kertben Gombák Gyümölcsös Zöldségeskert Vegyszer helyett Fűszerkert Gyógynövények Mérgező növények Örökzöldek Díszfák Díszcserjék Nyírt növények Kúszónövények Kerti virágok Rózsák Dézsás, cserepes növények Sziklakertek Japánkertek Szórakozás a kertben Kerti partik Népi játékok Táblajátékok Asztali játékok Egyéb játékok Sportos játékok Játszótér gyerekeknek Sütés-főzés a szabadban Italok a kertből Más finomságok a kertből Tartósítás házilag
Kerti építmények

Árnyékolók

Míg a tavaszi napsütésre kimondottan vágyunk, addig a nyári tűző nap elől menekülünk. Ha csak nem a barnulás a cél, de akkor is a legmelegebb déli órákban célszerű elbújni előle.

Különböző árnyékoló szerkezetekkel védhetjük magunkat, autónkat. Legjobb, ha már eleve tetővel készült a teraszunk, de ennek hiányában napvitorlákkal, vásznakkal is biztosíthatjuk az árnyékot.

Kisebb területen a napernyő is jó megoldás, bár ennek árnyéka sose oda esik, ahol éppen szükség lenne rá...

Napernyő Napernyő

 

A pergolák is nagyszerű árnyékoló szerkezetek. Leírásukat a Pergolák oldalon találja.

Nyitóoldal Oldaltérkép Kapcsolat

© Design: BSZ Stúdió 2014.

Levél a webmesternek